Welkom op de website van de Gezinsbond Roeselare

Gezinsbond Roeselare

*****************************

In de loop van de maand oktober 2022 ontvingen alle gezinnen vanuit het centrum van de Gezinsbond in Brussel een uitnodiging om hun lidmaatschap te hernieuwen voor 2023.
Uw vlotte opvolging verzekert een onafgebroken dienstverlening. De bonnenboekjes worden vanaf eind november - begin december 2022 verdeeld. Voor de leden die niet in het wervingsgebied van onze afdeling wonen, ofwel in een wijk wonen waar wij geen bestuurslid beschikbaar hebben, durven wij u vragen zélf uw nieuw bonnenboekje 2023 te komen afhalen op ons contactpunt. U vindt ons in de Lijsterstraat 12 te Roeselare.
 
De  lidkaart heeft  een magneetstrook achteraan die je korting in je ‘online portemonnee’ steekt bij iedere aankoop naar uw keuze. Je eigen online portemonnee kan je zelf raadplegen via www.gezinsbond.be en doorklikken naar “mijn gezinsbond”. Verder de instructies volgen.

Via de gestelde link kun je ZELF je gegevens invullen en aanpassen zodat je vlot op de hoogte blijft van diensten en activiteiten. Geef a.u.b.  je mailadres op! Zo word  je vlot op de hoogte gehouden  van actuele aanbiedingen en voordelen.

*****************************

 

Lid worden van de Gezinsbond - Geef ook jouw gezin wat het verdient

Word nu lid van de Gezinsbond. Voor 49 euro ben je met je gezin aangesloten tot eind 2024. Door de vele voordelen, is dat lidgeld zo terugverdiend.

Je kan op drie manieren lid worden van de Gezinsbond: