Wat moet ik nu geloven, dokter?

Dokter Hendrik Cammu brengt een heldere synthese van de kennis over eten en bewegen. We vinden een gezonde voeding en goed bewegen steeds belangrijker, maar verliezen de weg in de stroom van nieuwe, soms tegenstrijdige onderzoeken over voeding en beweging. Wat moeten we nu geloven? Wat is echt gezond?

Dr. Cammu gaat in zijn uiteenzetting 'Wat moet ik nu geloven, dokter?' op zoek naar de beste versie van de waarheid over voeding en bewegen'. Op een wetenschappelijk onderbouwde maar toegankelijke manier legt hij uit wat de rol is van voeding voor onze gezondheid en onze levensverwachting. De 'waarheid' over voeding, beweging en gezondheid is heel genuanceerd en vaak een kwestie van gezond verstand. 'Met mate en gevarieerd eten' blijft veruit het belangrijkste voedingsadvies.

 

Locatie: Zaal Rekkelinge, Désiré Delcroixstraat 1 A, 9800 Deinze

 

Categorie: Voordracht of lezing - Subcategorie: Consumenten

Contactpersoon; Joost Vermeersch

Telefoon: 0485/12 80 05

E-mailadres: joost.vermeersch@telenet.be

Website: http://www.gezinsbond.be/deinze

Doelgroep: Iedereen

Leeftijd: Volwassenen (+18j)

Reservatie verplicht? Ja

Extra informatie: Inschrijving via joost.vermeersch@telenet.be

Deelnameprijs: € 7,00 Voorverkoop (mits overschrijving): 7 euro Aan de deur: 8 euro Reknr. Gezinsbond Deinze : BE 18 4427-6851- 5165 met vermelding "Het zien gehinderd" + aantal personen". Leden ontvangen ter plaatse 2 euro op de spaarkaart

vrijdag, 26. januari 2018 - 20:00 tot 22:00
Gezinsbond Afdeling Deinze

 

(*) Deze activiteit(en) en/of aanbieding(en) zijn van andere afdelingen van de Gezinsbond, maar ook onze leden van de afdeling Roeselare kunnen gebruik maken van dit aanbod. De organisatie en info ligt volledig bij de andere afdeling. Het bestuur van de Gezinsbond afdeling Roeselare draagt geen enkele verantwoordelijkheid over de inhoud en/of beschikbaarheid van dit aanbod en kan hieromtrent ook geen extra info geven.