Seafront Event

Seafront is een boeiend maritiem themapark over de zee en de rijke geschiedenis van de visserij in het unieke kader van de oude vismijn van Zeebrugge. Je ontdekt er de geheimen van de zee in woord en beeld en maakt kennis met het bruisende leven in de Zeebrugse wereldhaven.

Daal ook eens af in de 100 meter lange en onvervalste Russische onderzeeër en ontdek hoe beklijvend het leven aan boord was tijdens de grauwe dagen van de Koude Oorlog. Test je lenigheid en kruip door mangaten zoals een echte marinier. Neem een kijkje door de periscoop en speur de horizon af naar dreigend gevaar. Aanschouw de ontelbare kraantjes, buizen, radars en knoppen en sta ervan versteld hoe de bemanningsleden deze allemaal uit elkaar konden houden. Loer door één van de 10 torpedobuizen en ontdek hoe onwaarschijnlijk groot een echte torpedo is. Tijdens een aanvalssimulatie ervaar je hoe het er aan toe ging in tijden van gevaar... Een unieke ervaring!

Ook een bezoek aan het iconische lichtschip West-Hinder mag niet ontbreken! Al 20 jaar lang siert dit knalrode lichtschip-op-pensioen de skyline van Zeebrugge. Jarenlang stond deze ‘vuurtoren-op-zee’ in voor de lichtsignalisatie van de Belgische kust. Nu kan je zelf een kijkje nemen op het dek en in het ankerruim.

Feest mee!

Exact 20 jaar geleden opende Seafront voor het eerst haar deuren. Vanaf juli 2017 start er een samenwerking met de Gezinsbond, om dit te vieren krijg je als lid van de Gezinsbond tijdens het startweekend 1 en 2 juli maar liefst 3 euro spaarkorting op tickets aan de kassa + welkomst koffie (Fristi/Cécémel < 12j.) en boterkoek + gratis zoektocht per gezin + gratis rondleiding. Plezier verzekerd voor het hele gezin!

Meer info en inschrijvingen : https://www.gezinsbond.be/activiteiten/Paginas/Seafront-Events.aspx

Wanneer: 
zaterdag, 1 juli, 2017 - 09:00 tot zondag, 2 juli, 2017 - 19:00
Waar: 

Seafront, Vismijnstraat 7, 8380 Zeebrugge

tijdens het startweekend 1 en 2 juli maar liefst 3 euro spaarkorting op tickets aan de kassa + welkomst koffie (Fristi/Cécémel < 12j.) en boterkoek + gratis zoektocht per gezin + gratis rondleiding