Ouder worden voor beginners

Luc Van de Ven - Klinisch ouderenpsycholoog, Dienst Ouderenpsychiatrie, Universitair Psychiatrisch Centrum, KU Leuven brengt een niet te missen lezing.

Luc Van de Ven schreef er talrijke boeken en artikels over. Centraal thema is het loslaten: genieten van de oude dag en zich niet uitputten in pogingen om de eeuwige jeugd na te streven. De meeste mensen slagen daarin, maar sommigen worden verbitterd of wanhopig. Uiteraard kan voor iedereen het noodlot toeslaan. Zo is dementering of het overlijden van de partner voor velen een moeilijk te verwerken verlies. Er wordt ook ingegaan op tips en richtlijnen die kunnen helpen bij het verwerven van een grotere leefbaarheid en tevredenheid.

Locatie: Zaal Rekkelinge, Désiré Delcroixstraat 1 A, 9800 Deinze

 

Contactpersoon: Joost Vermeersch

Telefoon: 0485/12 80 05

E-mailadres: joost.vermeersch@telenet.be

Website: http://www.gezinsbond.be/deinze

Doelgroep: Iedereen

Leeftijd: Volwassenen (+18j)

Reservatie verplicht? Ja

Extra informatie: joost.vermeersch@telenet.be vóór 19 februari

Deelnameprijs: Betalend: € 7,00

Bedrag beschrijving: Aan de deur € 8, vooraf € 7 Reknr. Gezinsbond Deinze : BE 18 4427-6851- 5165 met vermelding "Luc Van de Ven + aantal personen" . Leden ontvangen ter plaatse € 2 op lidkaart.

vrijdag, 23. februari 2018 - 20:00 tot 22:00
Gezinsbond Afdeling Deinze

 

(*) Deze activiteit(en) en/of aanbieding(en) zijn van andere afdelingen van de Gezinsbond, maar ook onze leden van de afdeling Roeselare kunnen gebruik maken van dit aanbod. De organisatie en info ligt volledig bij de andere afdeling. Het bestuur van de Gezinsbond afdeling Roeselare draagt geen enkele verantwoordelijkheid over de inhoud en/of beschikbaarheid van dit aanbod en kan hieromtrent ook geen extra info geven.