Hoofdpijn – Een kwelgeest voor velen

Bedoeling van deze avond is om wegwijs te raken in de verschillende types hoofdpijn, hun symptomen, de fysieke en mentale gevolgen voor onze gezondheid en de mogelijke behandelingen.

Voordracht door Prof. Dr. Jan Versijpt , neuroloog

 

Iedereen onder ons heeft wel eens hoofdpijn. De pijn kan variëren van vervelend en mild naar intens, sporadisch of chronisch. Prof. dr. Jan Versijpt( 1972), studeerde geneeskunde, nadien deed hij wetenschappelijk onderzoek over de ziekte van Alzheimer en promoveerde hij tot specialist in de nucleaire geneeskunde. Hierna wendde hij de steven richting neurologie met opleiding in Antwerpen en Groningen. Sinds 2008 fungeert hij als hoofd neurologie in het Universitair Ziekenhuis van Brussel met als bijzondere interesse geheugenproblemen, neurovegetatieve aandoeningen, hoofdpijn en aangezichtspijn. Tijdens de voordracht is er een specifieke focus op de ziektebeelden als migraine en chronische hoofdpijn. De meest recente inzichten over deze items worden aangereikt samen met praktische richtlijnen om jullie van deze kwalen te verlossen of de impact ervan te verzachten. Wij kijken ernaar uit u op deze leerrijke avond te verwelkomen!

 

Locatie: Zaal Rekkelinge, Désiré Delcroixstraat 1 A, 9800 Deinze

Contactpersoon: Oscar Vandamme

Telefoon:= 09/380.23.75

E-mailadres: oscarvandamme@skynet.be

Website: http://deinze.gezinsbond.be

Doelgroep: Iedereen

Leeftijd: Volwassenen (+18j)

Reservatie verplicht? Ja

Inschrijven van 19/12/2022 tot 18/02/2023

Extra informatie: vooraf inschrijven: oscarvandamme@skynet.be vóór 18 februari

Deelnameprijs: € 10,00

Bedrag beschrijving: Inkom: aan de deur € 10 of € 8 mits vooraf inschrijven en het juiste bedrag( 10€ppn) overschrijven vóór 18 februari op rekn Gezinsbond Deinze: BE18 4427-6851-5165 met vermelding ‘‘ Hoofdpijn + aantal personen’. Leden ontvangen aan de ingang € 2 op hun lidkaart.

dinsdag, 21 februari, 2023 - 20:00
Gezinsbond Afdeling Deinze

 

(*) Deze activiteit(en) en/of aanbieding(en) zijn van andere afdelingen van de Gezinsbond, maar ook onze leden van de afdeling Roeselare kunnen gebruik maken van dit aanbod. De organisatie en info ligt volledig bij de andere afdeling. Het bestuur van de Gezinsbond afdeling Roeselare draagt geen enkele verantwoordelijkheid over de inhoud en/of beschikbaarheid van dit aanbod en kan hieromtrent ook geen extra info geven.