Gewestelijke GOSA-namiddag met Concert van KANDORIS

Stevige hypervrolijke folk en kleinkunst met veel instrumenten (viool, banjo, gitaar, contrabas, accordeon, fluiten, mondharmonika) en heel wat stemmen, twee swingende dames, prachtige harmonieën, niet om op stil te staan! Zij zorgen voor gevariëerde en vrolijke muziek, origineel gebracht, uitbundig en intiem. Voor jong en oud, kwalitatief zeer sterk.

 

Kandoris

Als je al niet goed kan stilzitten, dan zal dat bij een concert van KANDORIS zeker niet lukken. Voor je het weet staat de zaal in lichterlaaie en lopen de tranen over uw wangen. En plots zingt u luidkeels mee, ook als u gezworen had dit zeker niet de doen.

Blijvend in hun genre, namelijk Ierse Folk, gospel, old style country, bluegrass en een vleugje dialectzang met mooie voicings, frisse female touch, kranige muzikanten op veel instrumenten, is dit concert een unieke, afwisselende mix geworden die zeer aanstekelijk werkt bij het publiek en afsteekt bij het traditionele concert, Uniek, vrolijk en boordevol verrassingen! Een speciaal concert voor een uitgelezen publiek.

Een niet te missen kans in uw streek !

 

 

Doelgroep: 
Gosa - Grootouders- en seniorenactie Gewest Roeselare
Wanneer: 
vrijdag, 21 februari, 2020 - 14:00
Waar: 

OC De Leege Platse -Geluwestraat 12 - 8980 Beselare

Prijs Leden: 
€ 13,00
Prijs Niet Leden: 
€ 15,00
Aperitief inbegrepen
Inschrijven mogelijk vanaf: 
18/11/2019 tot 17/02/2020
Hoe inschrijven: 

Reservatie verplicht via NOEL 051778396 of GERMAIN 051779105 website: https://passendale.gezinsbond.be

Info bij: 
LEENKNEGT GERMAIN
Info via: 

Telefoon:051779105 E-mailadres: germain@kantoorleenknegt.be Website: http://passendale.gezinsbond.be