FIETSCLUB JONG-GEPENSIONEERDEN

HET KLAVERTJE 4 VAN HET 40-JARIG BESTAAN.
VIP’s in 2018: onze eerste VIP is jarig in mei. Bij een speciale verjaardag hoort een verrassing.
 
Eerste dagrit op 20 juni: we kiezen voor een locatie tussen de fruitbomen en de bloemetjes en … . Dit is de eerste activiteit die “anders is dan anders”. De laatste van het klavertje 4 is een woensdagnamiddagrit met achteraf “nog iets”. 
 
Tweede dagrit op 1 augustus: Ook deze dagrit wordt iets speciaals maar als we nu de inhoud verklappen is het verrassingseffect er niet meer. Christiane en Hugo zijn de organisators van dienst. Deze dagrit was oorspronkelijk gepland op 25 juli!
 
Derde dagrit op 22 augustus: Marianne en Robert nemen de groep mee naar een andere gemeente of stad om daar te starten met een lusvormige dagrit.
 
Woensdag 26 september: Namiddagrit met achteraf een feestelijke afsluiter.
 
Wat schreef men in KRIS KRAS in de zomer van 1978?: “Straks is geen enkel uithoekje van Roeselare en omstreken de fietsende grootouders nog onbekend want zij draaien de ketting nog steeds rond op de 2de en 4de donderdag van de maand”. Nu, anno 2018, is er bij sommigen een motor die helpt bij het rond draaien van de ketting.
 
Nieuwe leden zijn altijd welkom: je kan je om het even welk moment inschrijven. Het lidgeld is voor een Gezinsbondlid slechts €11 (anders €16) en wie een eigen fietsverzekering heeft, betaalt slechts €2.
 
Deelnemen aan een rit: je kan altijd vrijblijvend meefietsen op een wekelijkse rit op woensdag met start om 14.00 u. ( hoek Molenstraat-Westlaan Brantano ) om te ervaren of het tempo, de afstand en de sfeer in de groep jou bevalt. Info bij de familie T’Kint-Declercq, telefonisch op 051/251056 of via het mailadres tkint.declercq@skynet.be.

 

 

Wanneer: 

Woensdag

Tijdstip: 

van 14u00 tot 16u30

Waar: 

Startplaats parking Delhaize, Westlaan, 8800 Roeselare

Verantwoordelijke: 

Robert en Marianne ‘T KINT

Info via: 

mail: tkint.declercq@skynet.be of Telefoon 051/25.10.56