FIETSCLUB JONG-GEPENSIONEERDEN

HET KLAVERTJE 4 VAN HET 40-JARIG BESTAAN.
Lunch met de leden: op 18 april in Molendries te Gits! Wij stellen daar onze ideeën i.v.m. de dagrit in augustus voor. Meer info volgt via mail of briefje.
 
VIP’s in 2018: onze eerste VIP is jarig in mei. Bij een speciale verjaardag hoort een verrassing.
 
Eerste dagrit op 20 juni: we kiezen voor een locatie tussen de fruitbomen en de bloemetjes en … . Dit is de eerste activiteit die “anders is dan anders”. De laatste van het klavertje 4 is een woensdagnamiddagrit met achteraf “nog iets”. 
 
Wat schreef men in KRIS KRAS voorjaar 1978 ? “Met onze grootouders willen we aan sport doen zonder aan competitie te denken. Fietsen is goed voor geest en lichaam en we kunnen ondertussen genieten van de natuur”.
 
Onze eerste dagrit beantwoordt volledig aan deze beschouwing van 40 jaar geleden.
 
Nieuwe leden zijn altijd welkom: je kan je om het even welk moment inschrijven. Het lidgeld is voor een Gezinsbondlid slechts €11 (anders €16) en wie een eigen fietsverzekering heeft, betaalt slechts €2.
 
Deelnemen aan een rit: je kan altijd vrijblijvend meefietsen op een wekelijkse rit op woensdag met start om 14.00 u. ( hoek Molenstraat-Westlaan Brantano ) om te ervaren of het tempo, de afstand en de sfeer in de groep jou bevalt. Info bij de familie T’Kint-Declercq, telefonisch op 051/251056 of via het mailadres tkint.declercq@skynet.be.

 

 

Wanneer: 

Woensdag

Tijdstip: 

van 14u00 tot 16u30

Waar: 

Startplaats parking Delhaize, Westlaan, 8800 Roeselare

Verantwoordelijke: 

Robert en Marianne ‘T KINT

Info via: 

mail: tkint.declercq@skynet.be of Telefoon 051/25.10.56