Consumentenwerking - Courante huidziekten

Voordracht door Dr. Blockeel I. en Dr. Vanquickenborne L, dermatologen

Troost jullie nu reeds met de universele vaststelling: eenieder krabt zich als het jeukt!

Onze huid, absoluut onmisbaar om te overleven, durft al eens voor problemen zorgen. Soms gaan we er te nonchalant mee om. Denk maar aan te langdurige of intensieve blootstelling aan de zon of zonnebank. Maar ook een bont allegaartje van insectenbeten (jeuk!), melanomen, diverse ‘soorten’ knobbels , verharde en schilferende plaques, blaasjes en blaren, bruine vlekken, al dan niet etterende wonden kunnen ons het leven zuur maken. Het rijtje lijkt eindeloos. In deze wirwar aan aandoeningen zullen deze artsen ons enig inzicht bijbrengen en ons enkele tips aan de hand doen om onze huid, misschien wel ons belangrijkste orgaan, in conditie te houden.

Zaal Rekkelinge, Désiré Delcroixstraat 1 A, 9800 Deinze

Contactpersoon: Joost Vermeersch

Telefoon: +32485128005

E-mailadres: joost.vermeersch@telenet.be

Website: https://deinze.gezinsbond.be/

Doelgroep: Iedereen

Leeftijd: Volwassenen (+18j)

Vanaf: 18 jaar

Reservatie verplicht? Ja

Inschrijven van 27/08/2018 tot 20/10/2018

Inschrijven: joost.vermeersch@telenet.be

Deelnameprijs: € 8,00

Bedrag beschrijving

Inkom: 8 euro add: 10 euro Overschrijven van € 8 ppn vóór 20 oktober op Reknr. Gezinsbond Deinze : BE 18 4427-6851- 5165 met vermelding "Huidziekten + aantal personen" leden ontvangen 2€ ppn op lidkaart

deuren open om 19u30

dinsdag, 23. oktober 2018 - 19:30 tot 22:00
Gezinsbond afdeling Deinze

 

(*) Deze activiteit(en) en/of aanbieding(en) zijn van andere afdelingen van de Gezinsbond, maar ook onze leden van de afdeling Roeselare kunnen gebruik maken van dit aanbod. De organisatie en info ligt volledig bij de andere afdeling. Het bestuur van de Gezinsbond afdeling Roeselare draagt geen enkele verantwoordelijkheid over de inhoud en/of beschikbaarheid van dit aanbod en kan hieromtrent ook geen extra info geven.